Steun ons op Behance door op de knop "Waarderen" 👍 te klikken.
Offline

De Kern van de Economie

De bekende methode van dr. Arnold Heertje is in opdracht van de WalburgPers geheel herzien en aangepast aan deze tijd. Leucq! tekende voor het ontwerp, de beeldredactie en de opmaak.

Datum
15/4/2015
Client
Uitgeverij WalburgPers Educatief

De Kern van de Economie

De Kern van de Economie is voor veel mensen een begrip. Sinds 1962 hebben honderdduizenden leerlingen economieles gehad met de boeken van dr. Arnold Heertje. Sinds 2015 is bij WalburgPers Educatief de geheel geactualiseerde editie van deze gerenommeerde economiemethode verschenen. Nieuw in deze vierde druk is de uitgebreide examentraining met bewerkte examenopgaven. Hierin is grote zorg besteed aan de toegankelijkheid en een enthousiasmerende vormgeving voor de leerling.

Examentraingen

Deze nieuwe vierde druk van De Kern van de Economie voorziet in alle nieuwe eindtermen van het examenprogramma economie.

Meer dan een boek

De Kern van de Economie bestaat uit een leerlingenboek in twee delen voor vwo en twee delen voor havo, met daarnaast uitwerkingen, toetsen, een docentenhandleiding en een ondersteunend pakket digitale middelen voor gebruik op digibord en tablet. Nieuw in deze vierde druk is de uitgebreide examentraining met bewerkte examenopgaven.

LEUCQ WERK

Geselecteerde werken

Elke opdracht is een kans en weer een nieuwe uitdaging. Werk maken dat werkt! En niet alleen de doelgroep maar ook de opdrachtgever zelf weet te verrassen. Alleen dan wordt het helemaal leucq!

Toon alle werken
Let's Missbehave
Landgoed de kattenbergse hoeve
Breitling outlet
DE KOPEREN PLOEG
overbeek keukens
LET'S MISSBEHAVE
SIGRID ZITCOMFORT
SW BV
mindmatters
KATTENBERGSE HOEVE
CAMPING BERGZICHT

Waarmee kan ik u van dienst zijn?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form