Steun ons op Behance door op de knop "Waarderen" 👍 te klikken.
Online

De Koperen Ploeg, thuis in de Amsterdamse haven

Een nieuwe website en native app voor deze stoere havenwerkers

Datum
1/3/2020
Client
De Koperen Ploeg Amsterdam

De Koperen Ploeg is al sinds 1926 de verbinding in de haven van Amsterdam tussen aanmerende schepen en de wal. De dienstverlening van de Koperen Ploeg is divers. Van afmeren tot het vervoeren van proviand. En van hulp bij de douane tot het aanbieden van opslagcapaciteit voor gevaarlijke stoffen.

En om deze verbinding kracht bij te zetten werd er een nieuwe website en ondersteunende mobiele app ontwikkeld.

Met de lancering van de website en app zet De Koperen Ploeg een grote stap in de dienstverlening. Diverse diensten kunnen nu elke seconde van de dag online worden aangevraagd. Een snelle afhandeling is gegarandeerd.

De app zorgt voor een snellere afhandeling, maar biedt de gebruiker ook handige tools. De mobiele applicatie heeft namelijk een ”boarding button” die de gebruiker via Google Maps bijvoorbeeld naar de dichtstbijzijnde opstapplek navigeert. Ook is het via de app gemakkelijker om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom de nautische dienstverleners.

Stoer en zakelijk

Geheel in stijl met de huisstijl is er een passend ontwerp gepresenteerd voor zowel de app als de website die zowel stoer zakelijk is.

Mobiele app op juiste moment gelanceerd

De online tool van de Koperen Ploeg komt ook nu wegens de huidige coronacrisis goed van pas. De ontwikkeling van de applicatie is al voor de huidige crisis van start gegaan, maar volgens voorzitter Michael Schotte kwam de lancering op het juiste moment. Voorheen werd er veel gewerkt met papieren overeenkomsten en moesten deze papieren persoonlijk worden overhandigd. De app neemt niet alleen het papierwerk weg, maar zorgt er in deze tijden ook voor dat er zo min mogelijk (onnodig) contact met externen plaatsvindt. De veiligheid van zowel het personeel als de bemanning of andere externen kan middels de app veel meer worden gewaarborgd.

De website is tweetalig (Nederlands en Engels) en de app is geschikt voor iOS en Android.

LEUCQ WERK

Geselecteerde werken

Elke opdracht is een kans en weer een nieuwe uitdaging. Werk maken dat werkt! En niet alleen de doelgroep maar ook de opdrachtgever zelf weet te verrassen. Alleen dan wordt het helemaal leucq!

Toon alle werken
Let's Missbehave
Landgoed de kattenbergse hoeve
Breitling outlet
DE KOPEREN PLOEG
overbeek keukens
LET'S MISSBEHAVE
SIGRID ZITCOMFORT
SW BV
mindmatters
KATTENBERGSE HOEVE
CAMPING BERGZICHT

Waarmee kan ik u van dienst zijn?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form