Steun ons op Behance door op de knop "Waarderen" 👍 te klikken.
Online

Eén app voor de hele wijk

Breng uw buurt samen op 1 scherm met de Woonwijk.app™, hét officiële kanaal van uw wijk.

Datum
25/7/2019
Client
BPD Bouwfonds Property Development, e.a.

De hele wijk in uw broekzak

Vanuit één systeem kunt u als projectorganisatie, gemeente of wijkplatform alle bewoners in een wijk voorzien van informatie. Dat bespaart u tijd en komt ten goede van de leefbaarheid en het woonplezier in uw wijk. Maak gebruik van het feit dat 99% van de doelgroep een smartphone heeft. Bespaar op drukwerk- en verzendkosten en ga voor duurzaamheid.

Op verzoek van projectbureaus, gemeenten en bewoners is de Woonwijk.app™ geboren. Waar Facebook er is om met de rest van de wereld in contact te komen, is de Woonwijk.app™ er juist om in contact te raken met je buren. De Woonwijk.app™ is geen vervanger of alternatief voor WhatsApp® of Nextdoor®. Dat zijn apps die een preventief doel hebben. De Woonwijk.app™ is ontwikkeld als hét officiële informatie kanaal voor uw woonwijk.

Een duurzaam alternatief voor de gedrukte (papieren) nieuwsbrief of flyer. Daarnaast kent het veel meer mogelijkheden om de buurt bij elkaar te brengen!

"Ten tijde van Covid19, hèt communicatiemiddel"

Verkrijgbaar in de kleuren van uw huisstijl

De Woonwijk.app™ kent 12 vaste modules. Deze zijn op wens van bewoners, gemeenten en projectbureaus ontwikkeld en getest. Deze zijn:

  • Nieuws en informatie
  • De wijkagenda
  • Marktplaats / prikbord
  • Zoek en vind
  • Melding van hinder en overlast
  • Afvalwijzer met alle actuele info
  • Foto's en filmpjes
  • Pushberichten

Hierdoor konden wij de kosten laag houden, want maatwerk kost tijd en geld. Wel is het mogelijk om de app te laten stylen in de kleuren van uw huisstijl en natuurlijk maken wij graag gebruik van uw eigen beeldmateriaal.

LEUCQ WERK

Geselecteerde werken

Elke opdracht is een kans en weer een nieuwe uitdaging. Werk maken dat werkt! En niet alleen de doelgroep maar ook de opdrachtgever zelf weet te verrassen. Alleen dan wordt het helemaal leucq!

Toon alle werken
Let's Missbehave
Landgoed de kattenbergse hoeve
Breitling outlet
DE KOPEREN PLOEG
overbeek keukens
LET'S MISSBEHAVE
SIGRID ZITCOMFORT
SW BV
mindmatters
KATTENBERGSE HOEVE
CAMPING BERGZICHT

Waarmee kan ik u van dienst zijn?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form