Steun ons op Behance door op de knop "Waarderen" 👍 te klikken.
Online

Website SW Vastgoedonderhoud

Na de uitgebreide re-styling van de visuele identiteit voor SW B.V. verzorgde leucq! in samenwerking met bureau Minco ook de vormgeving voor de nieuwe website. Van schets tot scherm!

Datum
April 2017
Client
SW B.V.

Responsive website

Op initiatief van de directie en de communicatieafdeling is intensief gewerkt aan de totstandkoming van een verscherpte positionering van SW. Met als doel de kernwaarden van SW helder in kaart te brengen, te bepalen wie ze willen zijn en waar SW voor staat in de dynamische wereld van Vastgoedonderhoud, Renovatie en 24/7 Bouw- service. SW kent een nadrukkelijk breder profiel dan professionals in schilderwerk alleen.

Van ontwerp tot code

Er werd er een nieuwe, passende identiteit ontwikkeld en een aansluitende website kon daarna natuurlijk niet ontbreken. Voor de nieuwe website heeft leucq! in samenwerking met bureau Minco, SW compleet ontzorgd: van schets tot scherm.

camping bergzicht
uw bruidsfotograaf
overbeek keukens
procesmatch
SIGRID ZITCOMFORT
SW BV
mindmatters
STADSRAAD GOOR
WALBURG PERS
LEUCQ WERK

Geselecteerde werken

Elke opdracht is een kans en weer een nieuwe uitdaging. Werk maken dat werkt! En niet alleen de doelgroep maar ook de opdrachtgever zelf weet te verrassen. Alleen dan wordt het helemaal leucq!

Toon alle werken

Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form