Steun ons op Behance door op de knop "Waarderen" 👍 te klikken.
Online

Nieuwe website Deltics IT spat van het scherm

Deltics IT uit Hengelo staat elke dag weer voor de taak om de digitale infrastructuur bij ‘giants’ als Ziggo, het Isala Ziekenhuis of het Nederlands Kankerinstituut draaiende te houden.

Datum
29/1/2021
Client
Deltics IT

De ongeveer zeventig werknemers zwerven uit over het hele land om IT-processen te monitoren. De website bleef qua uitstraling achter bij de groei van Deltics. “Onze oude site hadden we alweer een jaar of zeven, er was verfrissing nodig”, aldus commercieel directeur Rob Bultman.

Gloednieuw
Voor de huisstijl en het ontwerp van de website koos Deltics na een pitch met diverse kandidaten voor buro Leucq uit Goor. De teksten werden geschreven door Teksterij Schabbink en de foto's zijn gemaakt door Barbara Trienen, beiden ook uit Goor. Bultman: “Beeld is veel belangrijker geworden en daarnaast wilden we korte, bondige teksten.”

"We hebben een beste lijst met indrukwekkende klanten. Daar zijn we enorm trots op, maar we zullen onze Twentse roots nooit verloochenen."


Rob Bultman, commercieel directeur Deltics


Klus geklaard
Het resultaat is een prachtige website in de nieuwe huisstijl. Of zoals Bultman het verwoordt: “We lopen er weer fris en fruitig bij.”

LEUCQ WERK

Geselecteerde werken

Elke opdracht is een kans en weer een nieuwe uitdaging. Werk maken dat werkt! En niet alleen de doelgroep maar ook de opdrachtgever zelf weet te verrassen. Alleen dan wordt het helemaal leucq!

Toon alle werken
Let's Missbehave
Landgoed de kattenbergse hoeve
Breitling outlet
DE KOPEREN PLOEG
overbeek keukens
LET'S MISSBEHAVE
SIGRID ZITCOMFORT
SW BV
mindmatters
KATTENBERGSE HOEVE
CAMPING BERGZICHT

Waarmee kan ik u van dienst zijn?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form