Happymaker

Bezorgers van een glimlach

Een klein gebaar op het juiste moment. Dat maakt het verschil, voor de ontvanger én de verzender. En dat is nou precies wat de unieke Happymaker app voor jou kan doen.

Creative services

Concepting
Digitaal ontwerp
App development
Beeldredactie
Beeldbewerking
Domeinnaam hosting
E-commerce
Web development
Web onderhoud
Webhosting
Naamontwikkeling

Maak klanten blij
Met de Happymaker giftshop voor contactcenters verhoog je de Net Promotor Score (NPS) van jouw klanten. Heeft een klant een terechte klacht en wil je wat meer doen dan alleen de klacht verhelpen, dan kunnen je medewerkers heel eenvoudig een reep chocola, kaartje of grappig cadeautje sturen. Zo laat je blijken dat het jou ook echt spijt dat er iets fout is gegaan. En maak je van een klacht een kans. Een kans om een ontevreden klant om te turnen in een echte ambassadeur!

Om mensen bij je te houden, moet je van ze houden

Maak medewerkers blij
Natuurlijk doe je dat primair door het creëren van goede werkomstandigheden en door uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar je doet het ook door ze af en toe onverwacht een glimlach te bezorgen. Stuur een collega die tijdelijk veel werk heeft verzet voor een project of vanwege een zieke collega bijvoorbeeld eens een dinerbon. Die bijzondere blijk van waardering maakt veel indruk. Je laat ermee zien dat je ziet hoe hard je collega's werken.

Om te voorkomen dat managers en HR-afdelingen hierdoor overbelast raken, gebruik je de app van de Happymaker - whitelabel - giftshop.

Foto toont vrouwelijke handen die een iPad vasthoudt met daarop de homepage van Happymaker-site.
Call out arrowCall out arrow
Foto van een Macbook

Leucq! is goed in vorm

Dus leucq! is inderdaad anders. Genieten van de lusten en geen kopzorgen om de lasten. Alle seinen op groen. Dus maar meteen een afspraak doen?

Koffie?

Koffie doen?

Thee mag ook, of water. De cappuccino melk is vaak op of over datum. Het adres is Heijinksweg 20 A7471 JJ in Goor. Als het je niet uitmaakt kun je ook bellen.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Open modal