Betagraphics

Voorop sinds 1985

Betagraphics is al lange tijd dé expert in het beheren, implementeren en onderhouden van technische gegevens en documenten, zoals tekeningen van machines en energieparken. Ze wilden hun online aanwezigheid verbeteren en kozen voor leucq! vanwege ons vakmanschap en oog voor detail.

Creative services

Beeldredactie
Digitaal ontwerp
Web development
Web onderhoud
Webhosting

Leucq! heeft de uitdaging aangenomen om de online representatie van Betagraphics te transformeren. Het resultaat? Een uitgebreide website met een verrijkende gebruikerservaring, en een platform dat perfect de mogelijkheden van Betagraphics weerspiegelt.

Client First
Ons doel was om Betagraphics in staat te stellen om met onze Webflow Services de controle over hun digitale ervaringen over te nemen. Daarom hebben we ervoor gekozen om het project te ontwikkelen in Webflow met behulp van het Client First-framework. Client First biedt een goed gedefinieerde en flexibele structuur die ons in staat stelt om verbluffende en innovatieve oplossingen te creëren voor de best mogelijke online-ervaring, zowel op desktop, tablet als mobiel.

Foto toont de website van Betagrapics, ontworpen en ontwikkelt door Leucq!
Call out arrowCall out arrow
Foto van een Macbook

Leucq! is goed in vorm

Dus leucq! is inderdaad anders. Genieten van de lusten en geen kopzorgen om de lasten. Alle seinen op groen. Dus maar meteen een afspraak doen?

Koffie?

Koffie doen?

Thee mag ook, of water. De cappuccino melk is vaak op of over datum. Het adres is Heijinksweg 20 A7471 JJ in Goor. Als het je niet uitmaakt kun je ook bellen.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Open modal