Full service

ONE-STOP-SHOP

Welkom in de keuken
van leucq!

Elke opdracht is een kans en weer een nieuwe uitdaging. Werk maken dat werkt! En niet alleen de doelgroep maar ook de opdrachtgever zelf weten te verrassen. Alleen dan wordt het helemaal leucq!

Concepting

Concepting? Dat klinkt moeilijk en ís niet makkelijk. Maar is wel iets waar we bij leucq! goed in zijn. Stel, u wilt uw doelgroep effectief bereiken of in beweging zetten. Dan moet uw boodschap natuurlijk wel in de smaak vallen.
Daarom vraagt u ons om het recept, eigenlijk een ander woord voor concept. Want zonder goed recept/concept geen smaakmakend effect. Bij leucq! vindt u daarom alle grafische en creatieve ingrediënten om uw product of dienst naar meer te laten smaken.

Welkom in de keuken!
Online

Bij leucq! hebben we geen vaste menukaart. Want de ene keer is de doelgroep die we moeten bereiken breed en een volgende keer juist smal. Of zelfs persoonlijk. Met onze online kennis kunnen we altijd de juiste smaakmakers zenden, precies naar de online smaakpapillen van úw doelgroep. Soms is dat een site, een banner, e-mail nieuwsbrief of een specifieke webtool. Net wat het recept vereist. We hebben zelfs de programmatische ingrediënten in huis om uw app te bedenken én zelf te ontwikkelen!

Welkom in de keuken!
Offline

In al het online geweld lijkt het er bijna op, alsof papier alleen nog bestaat om er vis in te verpakken. Onzin natuurlijk. Onderzoek wijst uit, dat bijvoorbeeld advertising, h-a-h foldering en de papieren DM weer extra in de smaak vallen. Geen wonder, want een lekker vormgegeven en smakelijk geschreven Direct Mailer gooi je niet weg, maar leg je weg. Het communicatie-recept van ons is daarom breder dan het beeldscherm van uw doelgroep. Wat ons betreft, consumeren zij uw communicatie, ook als ze onderuit zitten.

Welkom in de keuken!
LEUCQ IS ANDERS

Uw voordeel

Reclame moet geld opleveren en mag u geen extra geld kosten. Daarom kent leucq! ook geen onnodige overhead en heeft u rechtstreeks contact met de maker. Kortom, leucq! is anders.

Neem contact op