Steun ons op Behance door op de knop "Waarderen" 👍 te klikken.
Online

GP™ NewsRadar

De GP™ NewsRadar-app brengt 24/7 al het wereldwijde nieuws over de Formule 1™ Met deze native App - voor iOS en Android - staat de echte fan op pole position.

Datum
2/1/2017
Client
Leucq! creative services i.s.m. AppImperium

24/7 alle nieuwsfeeds

Onze geavanceerde zoekmachines scannen voortdurend het wereldwijde web en voorzien u van het laatste nieuws over de Formule 1™ in het algemeen, maar ook specifiek nieuws over de coureurs en teams.

Onze chronologische NewsFeed is echt uniek en simpelweg de meest complete: niet alleen de populairste nieuwsitems over de Formule 1™ van alle geloofwaardige GP™-bronnen, maar we tonen ook Twitter-, Facebook- en Instagram-berichten van coureurs, teams, verslaggevers en influencers die er toe doen in de de Formule 1™. Alles in één oogopslag en in 7 talen! De app is heel gebruiksvriendelijk en bijzonder fraai vormgegeven.

Ook tonen wij u alle originele bronnen, totaal ongecensureerd! En natuurlijk ook de complete raceagenda, met circuit-info, zoals de starttijden van de race- en oefensessies, de snelste raceronde, de historie, lengte van de baan en nog veel meer!

Nummer 1 in de App Store

De grote belangstelling voor deze applicatie heeft geleid tot de nummer 1-positie in de App Store!

LEUCQ WERK

Geselecteerde werken

Elke opdracht is een kans en weer een nieuwe uitdaging. Werk maken dat werkt! En niet alleen de doelgroep maar ook de opdrachtgever zelf weet te verrassen. Alleen dan wordt het helemaal leucq!

Toon alle werken
Let's Missbehave
Landgoed de kattenbergse hoeve
Breitling outlet
DE KOPEREN PLOEG
overbeek keukens
LET'S MISSBEHAVE
SIGRID ZITCOMFORT
SW BV
mindmatters
KATTENBERGSE HOEVE
CAMPING BERGZICHT

Waarmee kan ik u van dienst zijn?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form