Steun ons op Behance door op de knop "Waarderen" 👍 te klikken.
Offline

Smaakvol design Caffè Coronel

Caffè Coronel - een onderneming van koffiespecialist Tom Coronel sr. - benaderde leucq! om al haar verpakkingen te restylen. Het resultaat mag er zijn!

Datum
13/3/2017
Client
Caffè Coronel

Caffè Coronel Top Class DeLuxe

Échte Italiaanse koffie verdient een Top Class verpakking. De koffiebonen van koffie-expert Tom Coronel Senior zitten in een innovatieve schenkpak dat niet scheurt, makkelijk hersluitbaar is en waarmee je de koffiebonen eenvoudig doseert. Een Italiaan zou zeggen: "Tanto Corpo!"

Domenico

Met deze uitmuntende Italiaanse koffie brengt Tom een ode aan zijn verre oom Domenico. Domenico Coronel verscheepte namelijk al in 1783 vanuit Italië de meest verfijnde soorten koffie naar vooraanstaande koffiehuizen en koffiebranderijen in heel Europa! Met Caffè Coronel krijgt deze familietraditie een waardig en eigentijds vervolg.

Caffè Coronel Top Class Saeco

Speciaal voor de Saeco-klanten is er een aparte versie ontworpen van de Top Class, geheel in lijn met de Seaco-huisstijl.

Meer smaken, meer lijnen

Eindelijk heeft Tom Coronel Sr. de unieke smaak van een koffie gevonden die hij ergens jaren geleden had geproefd. Het is een gecompliceerde, in Italië gebrande koffie. Er zijn maar liefst zeven Arabica soorten gemengd die gekweekt zijn in: Brazilië (in twee regio's), Ethiopië, India, Guatemala, El Salvador en Costa Rica. Een universele koffie voor de échte koffieliefhebber!

Naast de Tom's Choice voert Caffè Coronel ook de Siciliano lijn. Deze melange wordt door de Siciliaanse brander in Catania langzaam tot de perfecte smaak gebrand volgens het exclusieve recept van Coronel sr. De branding is medium-donker. Precies dat extraatje voor de echte cappuccino drinker!

Special: Gold blend

Caffè Coronel Gold Blend is een 100% arabica en wordt degelijks vers gebrand. Dit geeft deze koffie een diepe, volle smaak met een laag zuurtje en eigenlijk geen bitterheid. De verpakking sluit visueel naadloos aan bij deze smaaksensatie.

LEUCQ WERK

Geselecteerde werken

Elke opdracht is een kans en weer een nieuwe uitdaging. Werk maken dat werkt! En niet alleen de doelgroep maar ook de opdrachtgever zelf weet te verrassen. Alleen dan wordt het helemaal leucq!

Toon alle werken
Let's Missbehave
Landgoed de kattenbergse hoeve
Breitling outlet
DE KOPEREN PLOEG
overbeek keukens
LET'S MISSBEHAVE
SIGRID ZITCOMFORT
SW BV
mindmatters
KATTENBERGSE HOEVE
CAMPING BERGZICHT

Waarmee kan ik u van dienst zijn?

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form